Als ondernemer moet je keuzes maken voor nu en voor de toekomst.

Advisering

Wij kunnen je sparringpartner met ervaring zijn. Door meerdere mensen te helpen met moeilijke cases binnen het MKB of mensen die willen starten met hun bedrijf of product kunnen wij gedegen advies geven om zo risicoloos mogelijk te ondernemen.

ondernemer-klant

Onderneming Starten

Wanneer je een onderneming wilt oprichten, is het verstandig hier eerst goed over na te denken hoe en wat. Wij kunnen bijvoorbeeld adviseren en assisteren over de benodigde financiering voor de onderneming en het inschatten van het rendement. Uiteraard zijn er nog meer dan genoeg andere facetten die helpen bij een goede fundatie van een startende onderneming. Samen zullen we in kaart brengen wat dat allemaal kan zijn.

Opzetten ondernemingsplan

Een ondernemingsplan, ook wel businessplan genoemd, is bijvoorbeeld nodig voor als je een starterskrediet wilt van een bank. Maar het is altijd aan te raden een ondernemingsplan te maken omdat het je houvast geeft en je kans vergroot om je bedrijf structureel beter te laten starten.

Het is niet zo simpel als je denkt en daarom stellen wij graag een op maat gemaakt ondernemingsplan voor je op.

Bemiddeling Financiering

Bij het aanvragen van een financiering komt heel wat kijken. Allereerst moet de vraag beantwoord worden waarvoor de financiering nodig is en ook wat de financieringsbehoefte moet uitgelegd worden. We begeleiden bij financieringsaanvragen en dat kan diverse dingen betekenen zoals welk soort financieringsinstelling we het beste kunnen benaderen en welk soort financiering het beste gekozen kan worden.

Second Opinion

Soms is één mening niet genoeg betreffende een investering, uitbreiding van uw onderneming, een contract of als je bijvoorbeeld twijfels aan het advies van een andere adviseur. Daarom kan je ons inschakelen als second opinion. Wij zullen de casus analyseren en een diagnose stellen zoals we dat noemen om te bepalen of de juiste stappen gemaakt worden voor jou en je bedrijf. Laat een second opinion als een zekerheidsmaatregel fungeren voor je ondernemers hart.

Strategisch meedenken

Het onze taak als accountant om strategisch mee te denken in goede tijden en in slechte tijden. Wij denken mee met de koers van uw organisatie. Als ondersteunende hand helpen we bij het maken van de juiste beslissingen voor je bedrijf. Graag denken wij ook mee bij het optimaliseren van bedrijfsprocessen, de omzet te optimaliseren en beheersen van kosten. Graag gaan wij een langdurige relatie om steentje voor steentje alles op de bouwen voor jou als MKB’er.

Adviserings diensten

Voor de volgende adviserings diensten kan je bij ons terecht;

Onderneming
starten

Ondernemings
plan

Ondernemer-scan

Financiering

Second Opinion

Strategisch meedenken

Waar kunnen we je mee van dienst zijn?
Twijfel vooral niet om contact op te nemen.