Wij staan altijd voor je klaar om ondersteuning te bieden

Ondersteuning

Wij begrijpen dat u als ondernemer ook andere vragen heeft dan alleen maar op fiscaal, administratief, economische of juridisch gebied. Wij helpen je graag verder als het kan zelfs als dat betekent dat we je moeten doorverwijzen naar de juiste organisatie. Met deze gedachte in het achterhoofd hebben we een extra diensten opgezet om onze klanten beter te kunnen ondersteunen of verder te helpen. Denk aan ICT-advies, locatie/bedrijfspanden bemiddeling en strategie, branding en web-realisatie advies. Dit doen wij in samenwerking met diverse partners.

verblijfsvergunning

Aanvraag verbijfsvergunning

Het is buitenlanders niet toegestaan om langer dan 3 maanden zonder toestemming van de overheid op Nederlands grondgebied te verblijven. Zij die langer willen blijven, dienen zich tot de vreemdelingenpolitie te wenden met het verzoek ze een verblijfsvergunning te verlenen. Wij kunnen je ondersteunen bij deze aanvraag zodat je er niet alleen voor staat

Tewerkstellingsvergunning

Een tewerkstellingsvergunning (ook wel werkvergunning genoemd) is nodig wanneer iemand van buiten de Europese Unie (tot de EU landen behoren: Zweden, Finland, Denemarken, Duitsland, Nederland, België, Luxemburg, het Verenigd Koninkrijk, Ierland, Frankrijk, Oostenrijk, Portugal, Spanje, Italië en Griekenland) of de Europese Economische Ruimte (tot de EEA landen behoren: de EU, Liechtenstein, Noorwegen en IJsland) in Nederland komt en van plan is voor meer dan 3 maanden te werken. Indien dit het geval is dan moet hij allereerst een voorlopige ingezetene vergunning (MVV: Machtiging tot Voorlopig Verblijf) bij de Nederlandse ambassade in zijn geboorteland moeten verkrijgen. Dit geldt ook voor de vreemdelingen met de nationaliteit van de landen die op 1 mei 2004 zijn toegelaten tot de EU (Cyprus, Estland, Hongarije, Malta, Letland, Litouwen, Polen, Slovenië, Slowakije en Tsjechië).

Voor de ingezetenen van de V.S., Canada, Japan, Nieuw Zeeland en Australië, is het niet een vereiste om een MVV (Machtiging tot Voorlopig Verblijf) te hebben. Maar om te werken in Nederland, moeten zij aan strikte vereisten voldoen die door het bureau van de Immigratie worden bepaald. Om met succes voor een MVV van toepassing te zijn moet u bewijsmateriaal hebben van een echte baan prospectief in Nederland (ontwerp van de werkgelegenheid contract en ondersteunende brieven van uw werkgever).

In Nederland moet de een werkvergunning door je potentiële werkgever bij het CWI (Centrum voor het Werk en Inkomen) worden ingediend. Aangezien het CWI alle procedures van de tewerkstellingsvergunning behandelt, moet je werkgever alle noodzakelijke documenten aan deze organisatie voorleggen.

 

Waar kunnen we u mee van dienst zijn?
Twijfel vooral niet om contact op te nemen.