Over ons

Over de jaren heen kunnen wij met trots zeggen dat wij een specialisatie hebben ontwikkeld voor het MKB en de Aziatische markt met al onze diensten die wij aanbieden.

C. Wang Registeraccountant

Sinds 2001 helpen wij MKB’ers met accountancy, administratie, bedrijf/groeiadvisering en fiscale zaken. Om de kwaliteit van ons kantoor te waarborgen gebruiken wij processen die vastgelegd zijn in ons handboek en gecertificeerde accountancy software die altijd inzicht geeft in uw administratie.

C. Wang is tevens lid van de NBA (Koninklijke Nederlande Beroepsorganisatie van Accountants)

Aziatische markt

Als je een bedrijf in Azië wilt beginnen of een product wilt lanceren op de Aziatische markt dan is dat nog niet zo makkelijk. Wat enorm helpt is iemand die kan communiceren met de juiste personen of iemand die je de juiste richting uit kan sturen. Wij helpen met brainstormen, de financiële zaken en overige consults om je hiermee op weg te helpen. Is er behoefte om  de mogelijkheden eens te bespreken? Maak dan een afspraak bij ons op kantoor.

Chi Wang

Eigenaar Chi Wang is zijn loopbaan in de accountancy begonnen bij Deloitte & Touche te Leiden in het jaar 1996. Na het behalen van zijn titel drs. aan de Erasmus Universiteit te Rotterdam in 1997 heeft hij in 1999 zijn studie afgerond als RA. Altijd gefascineerd door consultancy is Chi Wang begonnen voor zichzelf en is C. Wang Registeraccountant opgericht in mei 2001.